Size en uygun kategori seçimi yapın ve hemen üyeliksiz iletişime geçin ya da kendi ilanlarınızı oluşturun...

Arkadaş Soruları - Soru Cevap

Arkadaş Soruları

Herkesin kendi arkadaşına yada yakın olduğu bir arkadaşına arkadaş soruları olur. Kimisi onun hakkında konuşmak sohbet etmek tanımak için soru sorar. Kimisi merakından kimisi arkadaşını iyi tanımak neyden hoşlanıp hoşlandığını anlamak için soru sorar.

Ben 23 yaşında bekar hem çalışan hem öğrenci bir bayanım. İnsanların hayatlarına küçük dokunuşlar yapmak onları dinlemek onların hayatlarından kendi hayatıma örnek oluşturmak için en azından birilerine faydam olduğunu düşünmek yada nasıl anlatayım onların sıkıntılarını üzüntülerini içlerini dökmesi hoşuma gidiyor. En azından onlara bu konuda yardımım olduğunu düşündüğüm için ve kendileri de anlattıkça konuşarak rahatladıklarından birileriyle konuşmak sohbet etmek çok hoşuma gider. Arkadaş soruları herkes merak eder. İki yakın arkadaş ne sorar birbirlerine ne anlatır herkesin merak ettiği birşeydir. Kimisi arkadaşlıktan ötürü dostluktan ötürü pek şanslı olamıyor. Kimisi de şanslı olabiliyor. Ama sonuç herkesin bazen en yakın arkadaşına eşine dostuna anlatamadığı bazı hikayeleri içinde tuttuğu bir sırı olur. Ve bunları birisini anlatmak hiç tanımadığı birisine anlatmak sohbet etmek istemesi olaylara tarafsız bakabilecek onu yadırgamayacak analayabilecek birisine ihtiyaç duyar. Bende bu konuda ufakta olsa bir yardımım olsun diye kendime arkadaş arıyorum. Karşılıklı konuşabileceğimiz dürüst saygılı samimi içten konuşabilecek sıkıntılarımızı üzüntülerimizi günlük hayattan sohbet edebileceğimiz iki arkadaş olabileceğim beni anlayacak ve bende onu anlayabileceğim bir arkadaş arıyorum. Herkes zaman zaman bu konularda konuşacak birisini bulamadığı zaman kendini yalnız hissettiği yalnız kaldığı durumlar yaşar. Bende bu durumları yaşıyorum şuanda ve karşılıklı birileriyle oturup sohbet etmeye içimi dökmeye ihtiyacım var. Yalnızlığın en kötüsü ne biliyormusun seni anlamayanların içinde kalmak onlara kendini anlatmaya çalışmak anlamayacaklarını bildiğin halde yine uğraşmak anlatmaya çalışmaktan yoruldum.

Kimse kimsenin ne çektiğini bu hayatta ne yaşadığını bilemez uzaktan çok iyi mutlu gözükürsün ama içinde ne yaşadığını ne fırtınalar koptuğunu bilemez. Bu konuda ön yargılı olmamak gerekir. Karşındakini anlamak onu iyi dinlemek onun yerine kendini koyup öyle konuşmak gerekir. Bu nedenle arkadaş soruları ilan açmak aklıma geldi. Benimle arkadaşlık kurmak arkadaşlık yapmak birbirimiz yargılamadan dinleyebileceğimiz anlayabileceğimiz bayan yada erkek arkadaş arıyorum. Amaç sadece arkadaşlık. Maddi amaçlar için burada değilim öyle tekliflerle gelmeyin cevap alamazsınız.



Arkadaş Soruları - Yorum Soru Turka 11 Ocak 2020 11 Ocak 2020 — 12:13
Dikkat! Bu alanda göndermiş olduğunuz mesajlar tüm ziyaretçiler tarafından görüntülenebilir. Göndermiş olduğunuz mesajların toplum ve site kurallarına yakışır saygılı & seviyeli içerikler olmasına dikkat ediniz ...
Tüm mesaj içeriklerinin de ziyaretçiler tarafından görüntülenebileceği nedeni ile özel kimlik bilgisi ya da kötüye kullanımı mümkün olabilecek içeriklerinizi lütfen mesajlarınızda paylaşmayınız. Bu gibi içerikli mesajlar yapılan düzeli denetimler ve şikayetler yolu ile tespit edilerek yayından kaldırılmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Benzer sorular