Size en uygun kategori seçimi yapın ve hemen üyeliksiz iletişime geçin ya da kendi ilanlarınızı oluşturun...

Dost Nedir Ne Anlama Gelir - Soru Cevap

Dost Nedir Ne Anlama Gelir

Sizce yada sizin de merak ettiğiniz bir konu mu bilemiyorum ama benim için önemli olan bir konu dost nedir ne anlama gelir bence bunun anlamını önemini bilmek gerekir. Peki gerçekten de dostluk arkadaşlık nedir ve kimle konulur. Burada sizinle kendi duygu ve düşüncelerimi paylaşmak açıklamak isterim. Ve biraz da olsa içimi dökmek en azından bir yerde kendi düşüncelerimi dile getirmek beni mutlu hissettirir.

Evet şimdi asıl olan konuya geri dönelim. Dost nedir ne anlama gelir sizin için veya benim için dostluk ne anlama gelir. Bence dostluk çok büyük önemli anlamalar taşıyabilir. Sizin için kendini siper ediyorsa etrafınızda ki insanların lafına sözüne aldırış yapmadan onların sizin hakkında söylediği herhangi bir sözlere karşı sizi savunuyorsa. Ağlayacak bir omuza ihtiyaç duyduğunuzda yanınızda oluyorsa. Mutlu iken sizin mutluluğunuza ortak oluyorsa. Uzakta olsanız yakın da olsanız zamanın mesafelerin sizin dostluğunuz için bir önemi yoksa. Telefondan konuşur iken bile sizi anlayabiliyor ve size duymak istediklerinizi söylüyorsa ve arada o kadar mesafe olmasına rağmen size yanınızda olduğunu hissini veriyorsa ve küsecek diye korku duymadan gerçekleri söyleye biliyorsanız ve sizi her zaman gerçekleri söyleyen sizin için kötü de olsa yine de sizi düşündüğü için gerçekleri söyleyen kişidir dostunuz. Dost dediğin de sırdaşın olur her duygunu her düşünceni yanında iken rahatlıkla paylaşabilirsin. Seninle birlikte güler seninle birlikte ağlar. Bir çıkar gözetmez. Seni çıkarsız bir çıkar beklemeden sever ve samimi olur. İşte o zaman hayatınızda ki boşluk hissi gider. Çünkü herkesin dostluğa arkadaşlığa konuşmaya yanında birisinin olduğunu bilmesine ihtiyaç duyar. Genetiğimiz ruhsal yapımız böyle kimse yalnız olmak istemez.

Ve bazen bu yalnızlık hissinden dolayı başka çıkar gözeten olmayacak değer vermeyen sizi kandırmaya çalışan birisine bile bile güvenmeye dost olmaya çalışırsın. Bence kendimizi yalnız hissetdiğimizden dolayı zorla dost edinmeye çalışmamak gerekir. Evet zor bulunur dost arkadaş samimi gerçek bir dost zor bulunur. Ama bulunduğu zamanda kolay kolay yıkılmaz zarar görmez. Bana göre dost nedir ne anlama gelir bu anlamlara gelir. Peki gerçekten sizin için ne anlama gelir paylaşmak isterseniz mesajlarınızı cevaplarınızı bekliyor olacağım. En azından güzel bir sohbet başlangıcı bence.



Dost Nedir Ne Anlama Gelir - Yorum Soru Turka 13 Nisan 2020 13 Nisan 2020 — 10:50
Dikkat! Bu alanda göndermiş olduğunuz mesajlar tüm ziyaretçiler tarafından görüntülenebilir. Göndermiş olduğunuz mesajların toplum ve site kurallarına yakışır saygılı & seviyeli içerikler olmasına dikkat ediniz ...
Tüm mesaj içeriklerinin de ziyaretçiler tarafından görüntülenebileceği nedeni ile özel kimlik bilgisi ya da kötüye kullanımı mümkün olabilecek içeriklerinizi lütfen mesajlarınızda paylaşmayınız. Bu gibi içerikli mesajlar yapılan düzeli denetimler ve şikayetler yolu ile tespit edilerek yayından kaldırılmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Benzer sorular