Size en uygun kategori seçimi yapın ve hemen üyeliksiz iletişime geçin ya da kendi ilanlarınızı oluşturun...

Dürüstlük Nedir Kompozisyon - Soru Cevap

Dürüstlük Nedir Kompozisyon

Dürüstlük doğru olmayı ifade eder. Dürüstlük, yaşam boyunca gerçeği konuşma pratiği geliştirmek anlamına gelir. Hayatında dürüstlüğü uygulayan kişi, güçlü bir ahlaki karaktere sahiptir.Dürüst bir kişi iyi davranış gösterir ve her zaman kurallara ve düzenlemeye uyar disiplini korur doğruyu söyler ve dakiktir. Bunun için yada dürüstlüğü daha iyi anlamak için de dürüstlük nedir kompozisyon olarak yazan kişilere bakmak daha önemli olur diye düşünüyorum.

Dürüst bir insan her zaman doğruyu söyleme eğilimde olduğu için güvenilirdir.Günümüzde insanlar yalanlara çok kolay başvuruyor.dahası bu günlerde yaygın olarak bir sahtekarlık var. İnsanlar sahtekarlık yaparak başkalarını kandırırlar. Ancak bunları kendileri böyle düşünür. Kimse kanmasada onları kırmamak için kimse sana inanmadık yada yalan konuşmayı kes demiyor ve buna göz yumuyorlar ve bu şekilde de onlar kendilerini kandırmış oluyorlar. Ahlaki karakter geliştirmenin önemli bir birleşeni de dürüstlüktür. Dürüstlük nezaket doğruluk ahlaki bütünlük ve daha fazlası gibi iyi niteliklerin geliştirilmesine yardımcı olur. Dürüstlükte yalan söylemek aldatmak güvensizlik hırsızlık açgözlülük ve diğer ahlaksız niteliklerin hiçbir rolü yoktur. Bunun için de dürüstlüğü daha iyi anlamamızı sağlayan dürüstlük nedir kompozisyon olarak bakmak yada yazılanları okumak daha iyi olur.

Dürüst insanlar yaşamları boyunca samimi, güvenilir sadıktır. Dürüstlük değerlidir ve çok önemli bir alışkanlıktır. Dürüstlük bilgelik kitabının ilk bölümü gibidir. Büyük bir şahsiyetin söylediği meşhur kendi hayatında alıntıları vardır. Bizim için dürüstlük nedir kompozisyon olarak her şeyden önce dürüstlük özgünlüğü destekler.



Dürüstlük Nedir Kompozisyon - Yorum Soru Turka 14 Kasım 2020 14 Kasım 2020 — 12:54
Dikkat! Bu alanda göndermiş olduğunuz mesajlar tüm ziyaretçiler tarafından görüntülenebilir. Göndermiş olduğunuz mesajların toplum ve site kurallarına yakışır saygılı & seviyeli içerikler olmasına dikkat ediniz ...
Tüm mesaj içeriklerinin de ziyaretçiler tarafından görüntülenebileceği nedeni ile özel kimlik bilgisi ya da kötüye kullanımı mümkün olabilecek içeriklerinizi lütfen mesajlarınızda paylaşmayınız. Bu gibi içerikli mesajlar yapılan düzeli denetimler ve şikayetler yolu ile tespit edilerek yayından kaldırılmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Benzer sorular